• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nike kasum kasvas 32 protsenti

  Ettevõtte tellimuste arv kasvas vähemalt kümne aasta kiireimas tempos, vahendas Bloomberg.
  Ettevõte teenis teises kvartalis 432,3 miljoni dollarilise (5,57 mld kroonise) puhaskasumi. Ettevõtte kasum aktsia kohta kasvas 1,21 dollarilt 1,61 dollarile. Ettevõtte käive kasvas 8,4 protsenti, 3,86 mld dollarile.
  Nike kasumimarginaalid on olnud viimastel aastatel 8 protsenti, võrreldes Reeboki ja Adidase 5protsendiste marginaalidega.
  Viimaste kvartalitulemuste eest on hoolitsenud 58aastane Bill Perez, kes võttis Nike asutajalt Phil Knightilt ettevõtte juhtimise üle eelmise aasta detsembris.
  Sajadollariliste Shox Coq jooksujalatsite müük aitas kasvatada USAs käivet kaheksa protsenti ja Aasias 13 protsenti. Nike tellimuste maht kasvas 11 protsenti.
  Analüütikud ootasid ettevõttelt 1,42 dollari suurust kasumit aktsia kohta. 16 analüütikust, kelle soovitused on Bloombergis, soovitavad 12 aktsiat osta ja neli hoida. Nike on ületanud vähemalt viiel järjestikuses kvartalis analüütikute ootusi.
  Aktsia hind tõusis eile New Yorgis 6,4 protsenti, 83,45 dollarile.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.