ÄP 5 aastat tagasi: Tulumaks alaneb

ÄP 25. jaanuar 2006, 00:00

Reformierakonna esimees Siim Kallas lubab pärast 2003. a Riigikogu valimisi peaministriks saades aasta jooksul tulumaksu 6% alla lüüa, tõstes samal ajal omavalitsuste osa üksikisiku tulumaksus, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

"Üksikisiku tulumaksu langetamine 20 protsendini on Reformierakonna selge eesmärk," ütles Siim Kallas. "Ei tasu unustada, et ka meie ettevõtte tulumaksu kaotamine võttis aega neli aastat. See uus ettepanek on samas mastaabis ettevõtte tulumaksu kaotamisega." Rahandusministrina keeldus Kallas täpset tähtaega kommenteerimast.

Hetkeseis: nii kiiresti tulumaks pole langenud, kuid ka protsendi kaupa 20-le lähenemine on parem kui mitte midagi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing