ÄP 5 aastat tagasi: Vaidlus tänava laiuse üle

ÄP 30. august 2006, 00:00

450 miljonit maksev arendusprojekt seisab, sest linnavalitsus jättis eile kinnitamata Harju tänava detailplaneeringu ning uurib veel, kui õigustatud on tänava kitsamaks tegemine selle kunagise kuju taastamiseks, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Linnapea Tõnis Paltsi sõnul on linnavalitsusel praegu tänava kitsendamise osas kahtlev seisukoht. Detailplaneeringu algatamist taotles Rüütli tn 7 kinnistu omaniku, OÜ Gelsea esindaja Norra investor Paal Aschjem: ta on Harju tänava arendamisse raha ja energiat kulutanud juba aastast 1995.

Hetkeseis: Tallinna linn ostis vaidlusaluse krundi tagasi 150 miljoni krooniga, kavatsedes sinna rajada haljasala. Siiamaani midagi eriti muutunud pole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing