Analüütik: Apple'i mobiiltelefon on peagi tulemas

American Technology Researchi analüütik Shaw Wu pakub, et Apple võib mobiiltelefoni oma tooteportfelli lisada juba 2007. aasta esimesel poolel.

Forbes kirjutab, et see sündmus võib mobiilitööstust raputada samamoodi, nagu mõjus Apple"i tulek mp3-mängijate turule. 'Me julgustame investoreid enne võimalikku mobiilitööstuse revolutsiooni agressiivselt Apple"i aktsiaid ostma,' soovitas Wu.

Analüütiku sõnul tuleb mobiilide disain sarnane iPodi pleieritega ning toode on saadaval kolmes värvitoonis: must, valge või hõbedane. Wu soovitab jälgida USA sideametile esitatavaid toodete aruandeid, sest firma peab seal toote registreerima 6-8 nädalat enne turule toomist.

Juhul, kui telefone hakataks müüma 200 dollariga, annaks see Apple"ile aastas 2 miljardit dollarit lisakäivet.

Hetkel kuum