Padar: Reiljanil polnud muid variante

SDE esimees Ivari Padar ütles, et võttes arvesse olukorra tõsidust, oli keskkonnaminister Villu Reiljani taolist otsust oodata.

"Ega iseenesest ei olnud Reiljanil ka muid variante," kinnitas Padar saadetud kommentaaris.

Endise põllumajandusministri arvates oleks praegune minister pidanud antud olukorrale tõsiselt reageerima juba siis, kui ajakirjandus need probleemid kuid tagasi avalikustas. „Igal juhul see, mis Eesti riigivalitsemises on toimunud viimase nelja aasta jooksul, on liig mis liig. Valijad peaksid tegema oma järeldused. Poliitiline korruptsioon, mis minu arvates sai alguse juba 2002. aasta kohalike valimiste eel ja mis on erinevates vormides hulpinud seniajani, on taluvuse piiri ületanud,” rõhutas Padar.

SDE esimees lisas, et kas selle tulemusel valitsus laguneb või mitte, ei oska täna keegi öelda. „Juhul kui valitsus laguneb, on sotsiaaldemokraadid avatud läbirääkimistele uue valitsuse moodustamiseks,” lubas Padar.

Hetkel kuum