Raasuke: Äripäeva tasemele pole keegi küündinud

09. oktoober 2006, 13:52

Täna on veel teismelise Äripäeva 17.
sünnipäev. Hansapanga juhatuse esimehe Erkki Raasukese sõnul pole keegi 17 aasta
jooksul Äripäeva tasemele küündinud.

"Kindlasti on Äripäev Eesti majandusele suurt mõju avaldanud. Äripäev on ikkagi olnud äriteemasid kajastav väljaanne number üks Eestis kogu see 17 aastat. Teisi proovijaid on läbi aegade olnud ka, aga keegi pole Äripäeva tasemele küündinud," kommenteerib Raasuke.

Ise loeb Raasuke Äripäeva regulaarselt." Loetavaga olen mõnikord rohkem rahul ja mõnikord vähem. Siin valitseb vana hea dilemma - ühelt poolt tahaks rohkem sügavamaid analüütilisi artikleid ja rohkem sügavuti minekut. Teiselt poolt tuleb aru saada, et Äripäev on ettevõte, nagu teisedki, mis seab ka omad piirid," lisab Raasuke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2006, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing