Annus ei taha olla esirikas

13. oktoober 2006, 07:56

Toomas Annus nimetab aasta kõige mustemaks
päevaks seda, kui Äripäeva vahel ilmub järjekordne rikaste TOP 500, tema nimi
esikohal.

Pärast seda saab ta hunniku sõimukirju oma elektronpostkasti ja kardab nädal aega jalutada Tallinna kesklinnas, kirjutas Äripäev.

"See ei ole hea päev. Peale selle, et selle nimekirja kokkupaneku metoodika on vale, ei ole ma ligilähedaseltki ju Eestis tegutsevatest rikkaim. Ma usun, et transiidi sektoris on mehi, kelle varade väärtused on kordades suuremad. Samas ei ole ma kunagi teinud asju raha pärast. Ettevõtlus vähemalt osaliselt on nagu sport, ega näiteks Veerpalu ei mõtle suusatama hakates, kui palju ta sellega teenib. Muud väärtused on olulised," sõnas Annus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2008, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing