17. oktoober 2006 kell 11:13

Ratas: turvalisim on Lasnamäe linnaosavalitsus

Tänasel pressikonverentsil linnavalitsuses tõi Jüri Ratas eeskujuliku näitena turvanõuete täitmise osas välja Lasnamäe.

Ülejäänud linnaosadel on kõigil ametiasutustes turvalisuse tagamisega probleeme. Turvaaudit ei käsitlenud ainult turvalisuse küsimusi, vaid uuriti ka tuletõrjega seonduvat." Inimestel peab olema tulekahju korral piisavalt varuväljapääse. Hetkel on olemas linnaosasid, kus on olemas tehnika, kuid see ei tööta. See tuleb üle vaadata ja korda teha," täpsustas linnapea.

" Linnavalitsusse tulevad külalised tuleb registreerida. Lisaks peab rakendama rohkem turvamehi ning kasutusel tuleb võtta paanikanupud," lisas Ratas.

Tallinna linnavalitsus tellis septembri keskel pärast Haabersti linnaosavalitsuses toimunud sündmusi turvaauditi, mis hindas riske 23 Tallinna ametiasutuses. Kõige eeskujulikuma näitena tõi Ratas välja Lasnamäe linnaosavalitsuse.

Hetkel kuum