30. oktoober 2006 kell 15:25

Laari asemel võib Saakašvili majandusnõunikuks saada Putini endine nõunik

Endine Putini majandusnõunik Andrei Illarianov võib saada uueks Gruusia presidendi Mihhail Saakašvili majandusnõunikuks, sest praegune nõunik Mart Laar on keskendunud valimiseelsele kampaaniale Eestis, kirjutas Kommersant.

Sellised jutud hakkasid liikuma Tbilisis, kui Illarianov võttis Cato instituudi vanemteadurina osa rahvusvahelisest majanduskonverentsist. Konverentsi üks organisaatoreid oli Gruusia majandusarengu eest vastutav minister Kaha Bendukidze.

Illarionov ise neid kuulujutte ei kinnitanud, nentides vaid, et "eks te võite sellel teemal ju spekuleerida".

Ka praegune Saakašvili majandusnõunik Mart Laar võttis osa konverentsist ning arutas seal aktiivselt majandusarengu väljavaadete üle koos Illarianovi ja Bendukidzega.

Hetkel kuum