Mariliis Pinn • 27. november 2006 kell 9:19

Rünnati meediategelase Hans H. Luige peret

Täna varahommikul kell 2.40 süüdati kahe lõhkepudeliga Hans H. Luige lähisugulaste maja Maarjamäel.

Lähedalt elutoa aknasse visatud Molotovi kokteili tüüpi lõhkepudelid ei läbistanud klaaspaketti ning maja süttis väljastpoolt. Pool tundi hiljem süüdati Linnamäe teel Hans H. Luige lähedase Tiit Maidre nõuniku korter, korteriperemees viibib põletushaavadega Mustamäe haiglas, kirjutas Eesti Päevaleht.

Postimees Online'i andmetel oli tegemist Luige abikaasa Selle Luige nimel oleva majaga, kus elab meediaärimehe ämm.

"Mõistus keeldub uskumast et taolised asjad on täna Tallinnas võimalikud," ütles Hans H. Luik Eesti Päevaleht Onlinele. "Tahaksin väga teada, mis laadi inimene planeerib eluohtlikku rünnet pahaaimamatute kodanike kodudele, ükskõik mis motiivid tal ka meeles ei mõlguks."

Hetkel kuum