3. detsember 2006 kell 12:32

PlayStation 3 eest maksti 67 000 krooni

Jaapanis ja USAs hilja-aegu müügile saabunud Sony uusim mängukonsool PlayStation 3 läks nagu soe sai.

Euroopa aga peab ootama järgmise aasta märtsini, vahendas Tarbija 24 The Timesi. Mida teha, kui mängunälg on suur ja raha on kotis arutult palju? Loomulikult tuleb appi internetioksjoniveeb eBay! Palju olete te nõus peale maksma? 100 dollarit? 200 dollarit? Äkki koguni topelthinna (USAs oli odavama mudeli letihinnaks 499 dollarit)?

Esimesed vahvad vennikesed tulid oksjonile ja küsisid.... üle 1000 dollari, ja said oma kaubast koheselt lahti. Küsiti 2 500 dollarit – müüdud! 3 500 dollarit – müüdud!

Ja siis ilmus Ostap Bender, kes pani oma konsooli müüki ei vähema eest kui 5 500 dollarit ehk meie kroonides 67 ja peale tuhande eest. Ja ta leidis ostja! Kui eelmisel pühapäeval saabusid esimesed PS/3-d oksjonile, siis esmaspäeval müüs eBay neid läbi juba sadades. Äsja saabus eBaysse ka Nintendo Wii.

Hetkel kuum