Vastanditest moekollektsioon

Christel Karits 08. detsember 2006, 00:00

Eesti moedisainer Oksana Tandit esitleb 10. detsembril algusega kell 19 Lagedi mõisakompleksis oma uut sügis-talvist kollektsiooni "La Force de la Femme".

Kollektsioon on inspireeritud hobustest ja aristokraatlikust ratsaspordist ning selle läbivaks jooneks on vastandid: naiste- ja meesterõivaste elementide kombineerimine ning ratsaspordi aksessuaaride sobitamine luksuslike rõivaste ja naturaalsete materjalidega.

Moeetendus, mida saadab elav klassikaline muusika, leiab aset Lagedi mõisa ratsamaneežil, kus toimub ühtlasi Baltic Dressage Cupi ratsutamisvõistluse Grand Prix' võitja Maria Chuletsi vaatemänguline ratsa-show.

Mõisa hobusetallis avatakse itaalia ja eesti fotograafide Filippo Maria Caroti ning Indrek Arula moefotonäitus.

Pilet 300 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:43
Otsi:

Ava täpsem otsing