14. veebruar 2007 kell 6:58

Kohtuekspert: pervertidel on Eestis elu liiga lihtne

Eesti kohtuarstliku ekspertiisibüroo direktori Üllar Lanno sõnul peaks Eestis sarnaselt Euroopale tõstma lubatud seksuaalelu alguse- aja 16. eluaastale, sellega väldiksime võimalust jätkata naabrite ja kohalike pervertide mõnukeskusena.

Lanno sõnul on Eesti seksuaalse ärakasutamise ning väärkohtlemise mõistes Euroopa üks vastikumaid paiku, meediasse on jõudnud harvad üksikjuhtumid, kuid tegelik olukord on kordi hullem, kirjutas Eesti Päevaleht.

Lapseeas ilmsiks tulnud seksuaalsete süüdistuste aegumistähtaeg peaks Lanno sõnul olema vähemalt 20 aastat, sest kui laps soovib täiskasvanuks saades siiski esitada oma ärakasutajale süüdistuse, peaks ta selleks ajaks olema saavutanud majandusliku sõltumatuse.

Hetkel kuum