1. märts 2007 kell 11:30

Janno Reiljan: Parts tegi rea poliitilisi vigu

Rahvaliidu majandusideoloog Janno Reiljani sõnul tegi Juhan Parts peaministrina mitmeid poliitilisi vigu.

Reiljani sõnul ei aja Rahvaliit kunagi midagi "kellegi kaela". "Siseminister kui jõuministeeriumi juht ei saa ega tohi demokraatlikus riigis Lihula samba eemaldamisega sarnaseid otsuseid vastu võtta ega täide viia. Rahvaliit ei aja kunagi midagi "kellegi kaela". Politsei käitumisele Lihulas ei leitud etteheiteid ja seetõttu ei olnud siseministrit ka milleski süüdistada," kommenteeris Reiljan postimees.ee lugeja küsimuse peale Lihulas toimunud sündmusi ning siseministri käitumist sel ajal.

"Küll aga tegi Parts peaministrina rea poliitilisi vigu, mis Lihulas kahetsusväärsete sündmusteni viisid. Nende vigade eest peabki Parts vastutama," märkis Reiljan.

Hetkel kuum