Üks küsimus: Mitu korda päevas rikute liikluseeskirja?

ÄP 05. september 2007, 00:00

Tarmo Noop, ASi A. Le Coq juhataja
Teadlikult ma liikluseeskirja ei riku. Kollase tulega olen siiski üle risttee sõitnud ning kahekümne kilomeetri ulatuses ka teinekord kiirust ületanud. Trahvi olen ka saanud. Minu arvates pole keskmine kiirus tänavatel mitte kasvanud, vaid pigem ikka kahanenud.

Maarja-Liis Ilus, lauljatar
Ma arvan, et iga päev ma liikluseeskirja kindlasti ei riku. Üldiselt ma liikluseeskirja ei rikugi. Jalakäijana valel ajal tee ületamist on ette tulnud, samuti parkimise aegumist, kuid olen nende eest ka trahvi saanud.

Ain Seppik, poliitik
Ma arvan, et paar korda olen liikluseeskirja küll rikkunud ja see on seisnenud selles, et peaks sõitma 50 km/h, aga minu spidomeeter näitab 60 km/h. Eks see 50 km/h on selline kiirus, mis võib kergesti üle minna.

Sirje Potissepp, Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht
Loomulikult püüan liikluseeskirja mitte rikkuda, kuigi ma praegu seda teen, sest mul pole hands-free'd. Et mitte avariid teha, peab eeskirja vahel rikkuma. Kõige ülbemad liiklejad on muidugi džiibijuhid, neil kehtib vist põhimõte, et mida kallim auto, seda vingem mees.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing