10. oktoober 2007 kell 10:34

Kaubamaja osturallil rabati üheksa KIAt kümne minutiga

Tänasest pühapäevani kestval Kaubamaja osturallil müüdi esimese kümne minutiga üheksa KIA Picantot.

Tänasest kuni pühapäevani kestval Kaubamaja osturallil pandi tõmbenumbritena müüki 10 KIA Picantot hinnaga 99 900 krooni, 5 Tallinnas ja 5 Tartus. Esimesed üheksa autot müüdi maha 10 minutiga. Autode baashind on 139 000 krooni.

„Esimesed üheksa autot müüdi maha kümne minutiga. Tartus läksid kõik 5 autot esimese paari minutiga. Tallinnas läksid esimese paari minutiga 4 autot ning viimane auto läks tunniga,“ kommenteeris Kaubamaja osturalli projektijuht Kamilla Varvas.

Varvase sõnul teeb KIA osturalli raames huvitatutele ka lisa sooduspakkumisi.

„Suur ja kohati füüsiline tunglemine oli ka Baltic Toursi soojamareiside pärast. Neil olid väga pikad sabad. Lisaks tundsid inimesed huvi ka kõikvõimalike näidiskollektsioonide pakkumiste vastu,“ lisas Varvas.

Hetkel kuum