23. oktoober 2007 kell 10:48

Nõges: ma ei kavatse Eesti aktsiaid müüa

Kalevi, Norma ja Kaubamaja aktsiaid omav Gamma Holding juhataja Arvo Nõges ütles, et ei ole oma investeeringuid Eestis vähendanud aga põhimõtteliselt on Trigon Capitali juhatuse esimehel Joakim Heleniusel õigus, kui ta ei soovita praegu investeerida Eestisse.

"Üldiselt olen kõikide riskidega arvestanud, " ütles Nõges aripaev.ee-le vastates tänasele päevaküsimusele "Mida teed oma Eesti aktsiatega?". Samuti on ta juba ammu oma rahad väikseima riski peale välja minnes jaotunud erinevate kohtade vahel ning teinud enda sõnul oma investeeringuid targasti.

Investeeringuid Eestis aktsiatesse Arvo Nõgesel vähendada plaanis ei ole. "Isegi on väga vähe neid," ütleb ta ning lisab, et praegu ootab madalamat hinnataset, et siis ostma hakata.

Trigon Capitali juhatuse esimees Joakim Helenius leiab, et praegu tasuks investeeringutega oodata, parem aeg on 10-12 kuu pärast. „Eesti on väga riskantne, sest oodata on majanduslikku langust. Praegu on targem investeeringuid vähendada ja likviidsusele rõhuda. Kui põhi läbitud, siis on hea kliima jälle soodsaid investeeringuid teha. Inimesed peaksid investeeringutega ootama järgmise aastani, oodata tuleks 10-12 kuud,” rääkis Helenius Tallinna Börsi investeerimismessil.

Hetkel kuum