Üks küsimus: Mis Te teeksite, kui töötajad streikima hakkaksid?

ÄP 12. detsember 2007, 00:00

Olle Horm, Rakvere Lihakombinaadi tegevjuht
Kui juba streigiähvarduseni on jõutud, siis see tähendab, et midagi on tegemata jäetud. Siis tuleb maha istuda ja läbi rääkida. Protsessi käigus tuleb kõik ära kannatada. Kui kohe tulemust ei tule, siis vahepeal streigitakse ning tuleb jälle läbirääkimisi pidada.

Priit Põldoja, Hansapank Eesti peadirektor
Kui inimesed ei taha meil töötada, tuleb teine töökoht otsida. Pakume oma töötajatele häid tingimusi, arenguvõimalusi ja head palka. Meie asi on muuta nende töö huvitavaks. Ei kujuta ette, miks meie töötajad peaksid streikima hakkama.

Andrus Aljas, Estonian Airi tegevjuht
Ette tuleb võtta midagi enne, mitte pärast streiki. Kui juba streigiks läheb, on ääretult keeruline kompromissi leida. Ettevõttel on omad ootused ning töötajatel omad. Püüame selgitada mõlema poole ootusi. Selgitame oma töötajatele võimalikku palgadünaamikat, mida võrdleme üldise turuga. Üldisest tasemest me allapoole ei jää, töötajad teavad, et nad on võrdsed.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing