ÄP fototoimetus • 29. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Kas toetate korteri pantimist pensionilisa nimel?

Arvo Kask, Dunkri Kaubanduse tegevjuht

Ministri ettepanek aitaks üksikuid inimesi optimeerida oma vara puhasväärtust maise eksistentsi lõpuni, sest ega kirstu pole ju mõtet varandust kaasa võtta. Kuid vaadates pakutud skeemi enda mätta otsast ehk siis noorema põlvkonna esindajana, siis ei lubaks minu väärtushinnangud oma vanemaid hätta jätta.

Kaire Vilgats, muusikalitäht

Need, kellel lähisugulaste toetus olemas, ei peaks sellisel viisil pensionilisa hankimisega vaeva nägema. Vanainimesed suhtuvad pankadesse suhteliselt skeptiliselt ning vaevalt nad nüüd sinna lisapensioni järele tormavad.

Evelyn Sepp, riigikogu liige, Keskerakond

Konkreetne idee tundub küll pisut toores, aga suund on asjakohane. Ehk oleks vanemal põlvkonnal aeg hakata laste pärast muretsemise asemel hoopis endale enam mõtlema. Esmapilgul tundub vaid kahtlane pärijate sidumine sellesse skeemi.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt