Üks küsimus: Kas toetate korteri pantimist pensionilisa nimel?

ÄP 30. jaanuar 2008, 00:00

Arvo Kask, Dunkri Kaubanduse tegevjuht
Ministri ettepanek aitaks üksikuid inimesi optimeerida oma vara puhasväärtust maise eksistentsi lõpuni, sest ega kirstu pole ju mõtet varandust kaasa võtta. Kuid vaadates pakutud skeemi enda mätta otsast ehk siis noorema põlvkonna esindajana, siis ei lubaks minu väärtushinnangud oma vanemaid hätta jätta.

Kaire Vilgats, muusikalitäht
Need, kellel lähisugulaste toetus olemas, ei peaks sellisel viisil pensionilisa hankimisega vaeva nägema. Vanainimesed suhtuvad pankadesse suhteliselt skeptiliselt ning vaevalt nad nüüd sinna lisapensioni järele tormavad.

Evelyn Sepp, riigikogu liige, Keskerakond
Konkreetne idee tundub küll pisut toores, aga suund on asjakohane. Ehk oleks vanemal põlvkonnal aeg hakata laste pärast muretsemise asemel hoopis endale enam mõtlema. Esmapilgul tundub vaid kahtlane pärijate sidumine sellesse skeemi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing