Eesti eurosaadik: skandaalne teisejärguline!

31. jaanuar 2008, 10:48

Euroopa parlamendisaadik Katrin Saks
nuriseb oma blogis, et skandaalsel kombel segab Lissaboni leppe heakskiitu
selline teisejärguline asi nagu Slovakkia ajakirjandusseadus.

Üleeile teatasid kolm Slovakkia erakonda, et seovad Lissaboni leppe heakskiidu kohaliku ajakirjandusseaduse tagasivõtmisega. Miks poliitikud kohaliku ajakirjandusseaduse pärast lärmi löövad, Eesti eurosaadiku blogist ei selgu.

"Eile (29.01 - toim.) andsid need kolm erakonda pressikonverentsi, kus sõnasid otse, et Lissaboni leppe mittetoetamise taga on midagi muud, teisejärgulist – paraku kohalik ajakirjandusseaduse eelnõu," kirjutab Saks samas. "Skandaalne, et laias pildis millegi nõnda mitteolulise taha võib takistuda Euroopa edasiminek, uue reformileppe vastuvõtmine, üleilmastumises ellujäämine või kes seda teab, mis kõik!"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. January 2008, 10:48
Otsi:

Ava täpsem otsing