Tallinn kuulub seitsme arukama linna hulka maailmas

31. jaanuar 2008, 19:34

Tallinna linnavalitsus teatas, et Tallinna
linnapeale Edgar Savisaarele helistas Intelligent Community Forumi (ICF)
asutajaliige ja peaorganisaator Louis A. Zacharilla ning õnnitles Tallinna linna
seitsme maailma arukaima linna hulka valimise puhul.

"Teie linna vastu tuntakse Ameerikas suurt huvi. Ilmselt tuleb Intelligent Community Forumi ekspertide grupp märtsi lõpus Tallinnasse tutvumisvisiidile," sõnas Zacharilla. Oma telefonikõnes rääkis ta Tallinna linnapeale et seitsme maailma intelligentseima linna hulka saamine teist aastat järjest on suur saavutus ning see on Tallinnale suureks reklaamiks.

Lisaks Tallinnale kuuluvad intelligentsemate kogukondade hulka veel Dundee (Sotimaa), Fredericton (Kanada), Gangnami rajoon Soulis (Korea), Kirde-Ohio (USA), Westchester New Yorkis (USA) ning Winston-Salem (USA).

Tänavune võitja kuulutatakse välja 16. mail New Yorgis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. January 2008, 18:46
Otsi:

Ava täpsem otsing