Skandaalne Kõusaare film kadus Riias ekraanilt

Agnes Ojala 19. veebruar 2008, 12:11

Nädal tagasi Riias kinoekraanile jõudnud
Kadri Kõusaare film „Magnus“ kadus juba mõnepäevase näitamise järel ootamatult
ekraanilt.

„Magnus“ pidi kino Riga ekraanil püsima kuni 21. veebruarini kahe seansiga päevas. „Reaalsuses polnud aga reedel ja laupäeval kell 19.15 üldse seanssi, edasi oli aga film asendatud Läti filmiga „Rigas sargi“ („Läti kaitsjad“),“ vahendas postimees.ee filmihuviline Tarmo Toomi sõnu.

„Magnuse“ autor Kadri Kõusaar ütles kommentaariks lihtsalt, et kino juhtkond hirmutati ära. „Mind hagenud eraisik palkas Lätis terve juristide armee ja esitas igasugu ähvardusi. Kino sõnul kulunuks antud olukorras juristidele rohkem raha kui film teeninuks ja filmi näitamine otsustati lõpetada,“ rääkis Kõusaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2008, 11:22
Otsi:

Ava täpsem otsing