Tsahkna: oleme Reformierakonnas ebameeldivalt üllatunud

Hille Tressum 19. veebruar 2008, 19:12

Isamaa ja Res Publica
liitu (IRL) kuuluva Margus Tsahkna sõnul on erakond ebameeldivalt
üllatunud, et Reformierakond algatas koos Keskerakonnaga põhiseaduskomisjonis
seaduseelnõu.

"Me oleme ebameeldivalt üllatunud, et Reformierakond otsustas vastupidiselt koalitsioonis kokkulepitud käitumisreeglitele algatada koos Keskerakonnaga põhiseaduskomisjonis seaduseeelnõu. Kavatseme seda küsimust arutada valitsusliidu eestseisuses," sõnas Margus Tsahkna.

Põhiseaduskomisjon annab homme parlamendi menetlusse riigikogu liikme staatuse seaduse muutmise seaduse eelnõu, mille kohaselt võib parlamendi liige riigi äriühingu nõukokku kuuluda. Komisjonis toetasid riigikogu liikmete riigi äriühingute nõukogudesse kuulumist võimaldavat eelnõu Keskerakond ja Reformierakond, selle vastu olid Sotsiaaldemokraatlik Erakond ning Isamaa ja Res Publica Liit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2008, 19:12
Otsi:

Ava täpsem otsing