Sass: nimi Neljas kõneleb kanali ambitsioonidest

Mariliis Pinn 22. veebruar 2008, 13:11

Starmani telekanali juht Ragnar Sass ütles
aripaev.ee onlineintervjuus, et nimi Neljas kõneleb vaatajatele ausalt
telekanali asukohast ja ambitsioonidest.

Lugeja uuris, miks Starman nimetas oma kanali neljandaks. „Neljas on kolme vanema ja suurema kõrval neljas Eesti telekanal. See nimi kõneleb vaatajatele ausalt meie asukohast ja ambitsioonidest,“ vastas Sass.

Ka ei konkureeri Sassi sõnul kanal TV3 ja Kanal2-ga. „Teised praegused Eesti kanalid on vabalt levivad kommertskanalid - nende tulu tuleb reklaamist ja sõltub reitingutest. Neljas TV on Eesti esimene reklaamivaba kommertskanal ja ei konkureeri eelnimetatutega reklaamiturul. Vaataja tähelepanu osas konkureerime me ikka ja head programmi peame samuti pakkuma,“ seletas ta.

Loe intervjuud!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing