Reikop: ma tean, et olen raha säästnud

14. märts 2008, 10:41

Fondiinvestor Marko Reikop ütles juba mullu
novembris ja kinnitas ka nüüd, et fondidesse paigutatud raha vähenemine teda ei
heiduta, sest ta teab, et ta on raha säästnud.

„Pool kasumist on fondi tootluse langus küll ära söönud, aga see ei heiduta mind, sest olen valinud pikemaajalise strateegia,“ tunnistas tele- ja raadioajakirjanik Marko Reikop. „Ma tean, et ma olen siiski raha säästnud, see tähendab, et olen umbes 25 protsendiga plussis.“

Reikop ütles, et kui asi väga hulluks läheb, siis tuleb fonde vahetada, mida ta ka varem teinud on. Ta ei süüdista fondijuhte, sest kogu maailma aktsiaturgude trend on praegu langev. Reikop ütles täie veendumusega, et sellest ajast alates, kui ta börsil investeerimisega algust tegi, on ta kindlalt plussis ja hetkeline langus teda ei heiduta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2008, 12:15
Otsi:

Ava täpsem otsing