G4S ostis kriisipiirkondades tegutseva USA demineerimisfirma

08. aprill 2008, 14:39

Turvakontsern G4S omandas rahvusvaheliselt
tegutseva ettevõtte RONCO Consulting Corporation, mis on spetsialiseerunud
demineerimis- ja turvateenuse pakkumisele kriisipiirkondades.

1974. aastal USAs loodud RONCO tegutseb praegu muu hulgas Iraagis, Afganistanis ja Sudaanis, ettevõttel on väljaõppekeskused Sri Lankal ja Mosambiigis, teatas G4S. RONCO klientide hulka kuuluvad USA, Kanada ja Suurbritannia valitsus, ÜRO, NATO ja Maailmapank. Üle maailma töötab ettevõttes enam kui 1200 inimest.

RONCO ostuga suurendas G4S oma võimekust rahvusvahelistes kriisipiirkondades tegutsemisel. Kaks nädalat tagasi teatas G4S, et võtab üle Briti turvafirma ArmorGroup’i, samuti maamiinide demineerimise ja kriisipiirkondades isikukaitse teenuse osutamisega tegeleva ettevõtte. G4Sile kuuluva ArmorGroup’i kaitse all töötab Afganistanis praegu ka eestlasest meditsiiniekspert Argo Parts.

G4S on maailma suurim turvakontsern, mis rohkem kui 100 riigis annab tööd kokku enam kui 500 000 inimesele. G4S on turvaturu liider ka Eestis, kus ettevõte annab tööd ligi 3800 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2008, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing