Sõnajalad pääsesid 94 miljoni nõudest

Anne Oja 10. aprill 2008, 00:00

Oleg Sõnajalg oli Ämälärdi eelkäija juhatuse liige 1997. aastani ja Andres 2000. aastani, ent pankrotihalduri tellitud revident avastas 94,3 miljoni kroonise puudujäägi alles 2004. aastal ja nõue jõudis kohtusse 2005. aasta juunis, kolm kuud pärast aegumist.

Pankrotihalduri väitel tulnuks aegumist arvestada puudujäägi avastamisest. Seaduse järgi saabub aegumistähtaeg kõige varem pankroti väljakuulutamisega, millele tuginedes palus haldur Sõnajalgadelt raha välja mõista kahjuhüvitisena või alusetu rikastumise sätete järgi.

Pärast Sõnajalgu Ämälärdi juhtinud Imre Odraks sai enda sõnul puudujäägist teada samal päeval kui pankrotihaldur. Harju maakohus peab tuvastama, millal Odraks asjast tegelikult teada sai.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing