Ettevõtjad pelgavad büroopinda investeerida

29. aprill 2008, 13:54

Seoses majanduse jahtumisega on kadunud
ettevõtjate huvi omale büroopinda soetada ning eelistatakse üürniku staatust,
väidab värske Uus Maa Kinnisvarabüroo turuülevaade.

"Büroopindade ostunõudlus on olnud üsna tagasihoidlik, ehkki väheseid huvilisi leidub. Trend on siiski selles suunas, et ettevõtted ei soovi kontorit omada, vaid nad eelistavad olla pikaajalised üürnikud," märgitakse ülevaates.

Põhjusena on nimetatud, et kui eelmistel aastatel oli huvi büroopinna ostu vastu suurem, kuna ettevõttel oli võimalik teenida vara kasvust, siis praeguses situatsioonis on mõttekas investeerida raha tulutoovasse põhitegevusse. Lisaks sellele on kinnisvara hinnad paljude ettevõtete jaoks ka liiga kõrgele tõusnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2008, 12:57
Otsi:

Ava täpsem otsing