Luude: metsa alla mehitatud järelevalve

Hille Tressum 05. mai 2008, 11:11

Jäätmekäitlus ettevõtte Cleanaway juhi Argo
Luude sõnul peaks keskkonnaministeerium panustama rohkem järelevalvele, et
metsaaluseid prahivabana hoida.

„Nii kaua, kui puudub järelevalve, ei võeta reklaame ja kampaaniaid "ärme prügi metsa alla vii" tõsiselt. Inimestel puudub hirm vahele jääda ja kui ka jäädaksegi vahele, siis karistus on niivõrd naeruväärne, et see ei hirmuta kedagi,“ vastas Luude aripaev.ee päevaküsimusele "Mida teha, et prügi metsa ei viidaks?".

„Inimesi, kes metsa alla prügi viivad, on kahte tüüpi. Ühed on need, kes seda tegevust nõukogude ajal harrastasid ning ei mõista, miks nüüdki teistmoodi käituma peaks. Teised on aga lihtsalt süüdimatud ja hoolimatud tegelased, kellel puudub hirm vahele jääda,“ portreteeris Luude inimesi, kes harrastavad metsaalust prügiga pikkida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2008, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing