Valgevenes registreeriti 2 miljoniline Ferrari

Hille Tressum 29. juuni 2008, 13:30

Valgevene autoinspektsioonis registreeriti
riigi esimene Ferrari. Tegemist oli sellel aastal väljatulnud Ferrari F-430,
mille hind algab 1,7 miljonist kroonist.

Eksklusiivsetest autodest on Valgevenes juba arvele võetud kaks 2003. aasta Maybachi. Neljal Valgevene elanikul on Bentleyid, millest kaks on eelmise aasta väljalasked. Seitsmel valgevenelasel on Maserattid, vahendas Lenta.

Valgevene autoinspektsioon ei avalikustanud, kellele kuulub riigi ainus Bugatti. Valgevene pealinnas Minskis ringi tiirutav Šveitsi numbrimärgiga auto on üks kallimaid toodetavaid automudeleid üldse. Bugatti Eb Veyron 16.4 hind algab miljonist eurost.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2008, 10:46
Otsi:

Ava täpsem otsing