Tark pistab nina Valgevene turule

15. september 2008, 12:10

Balti äriõiguse ühendus TLS Alliance sõlmis
strateegilise koostööleppe Valgevene ühe suurima ja rahvusvaheliselt tuntuma
advokaadibürooga Vlasova Mikhel Partners. Eestist kuulub TLS Alliance’i
Advokaadibüroo Tark Co.

Koostöö Valgevene juhtiva advokaadibürooga tähendab, et paranevad Eesti ja teiste Balti riikide ettevõtete võimalused saada osa Valgevene majanduses toimuvatest protsessidest.

Aare Tark ütles, et TLS Alliance’i koostöö Minskis asuva advokaadibürooga tugevdab oluliselt ühenduse positsiooni Balti riikide ja naaberpiirkondade juhtiva äriõiguse eksperdina.

„Tugeva Valgevene partneriga suurendame märkimisväärselt meie klientide võimalusi seal riigis tegutsemiseks. Suudame operatiivselt anda teavet Valgevenes toimuvatest protsessidest: enampakkumistest ja paljulubavatest investeerimisvaldkondadest, muutustest Valgevene seadusandluses - seda lisaks kõrgetasemelisele äriõiguse alase teenuse pakkumisele erinevates valdkondades,“ lisas Tark.

TLS Alliance’i asutasid advokaadibürood Tark Co, Loze, Grunte Cers and Sutkiene, Pilkauskas Partners 2008. aasta septembri alguses. Ühenduse loomise ajendiks oli büroode soov vahetada oskusteavet ning pakkuda ühiseid teenuseid. Koos Valgevene advokaadibürooga ulatub TLS Alliance’iga seotud advokaatide arv neljas riigis üle 120. TLS Alliance’i ettevõtete 2007. aasta kogukäive oli üheksa miljonit eurot ehk 140 miljonit krooni.

Vlasova Mikhel Partners tegutseb praeguse nime all aprillist 2007, mil ühinesid Valgevene juhtivad advokaadibürood Vlasova Partners ja Mikhel Partners. Praegu on büroos üle 20 advokaadi, kel on seljataga töökogemus juhtivates Euroopa ja USA advokaadibüroodes. Vlasova Mikhel Partnersi koostöö rahvusvaheliste advokaadibüroodega nagu Clifford Chance, White Case, Freshfields Bruckhaus Deringer ja teistega on aidanud kaasa kõrgetasemelise õigusteenuse arendamisele.

Viimastel aastatel on ettevõte oluliselt suurendanud teenuste valikut, k.a e-äri, pangandus ja finantssektor, intellektuaalne omand, telekommunikatsioonid ja dumpinguvastased protseduurid. Büroo, millel on esindus Varssavis, teenindab suuri rahvusvahelisi ja kohalikke ettevõtteid, mis tegutsevad pangandus-, finants-, tööstus-, teenuste- ja teistes sektorites.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. February 2009, 12:40
Otsi:

Ava täpsem otsing