Swedbank: vajadusel korrigeerime intressi

19. september 2008, 16:43

Aripaev.ee uuris, millised on Swedbanki
plaanid Eestis seoses Swedbanki eluasemelaenude intressmäära tõstmisega Rootsis
ning sai vastuseks, et korrigeerimine tuleb vastavalt vajadusele.

„Jälgime raha hinda panga jaoks ja vastavalt sellele korrigeerime vajadusel marginaale,“ ütles Swedbanki eluaseme finantseerimise osakonna juhataja Aet Altroff. „Euribori suurenedes me hinda ei tõsta. Euribori liikumist me prognoosida ei tahaks,“ lisas ta.

Nordea Pank Eesti jaepanganduse laenutoodete müügijuhi Marit Mardi kinnitusel Nordeal eluasemelaenu intressimäära tõstmist hetkel plaanis ei ole. „Nordea jätkab senist poliitikat ja vaatleb iga klienti eraldi. Oma klientidele pakume jätkuvalt parimat võimalikku hinda,“ sõnas Mardi ning lisas, et Euribori tõus mõjutab maksimaalse laenusumma suurust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2008, 14:51
Otsi:

Ava täpsem otsing