Läti kinnisvaramiljonär jäi varata

Hille Tressum 08. oktoober 2008, 13:05

Läti miljonär, kes teenis oma varanduse
kinnisvara vahendades, pidi selle võlgade katteks pangale loovutama.

Läti kinnisvaramiljonär Raimonds Štalbergsa jäi võlgade katteks ilma oma isiklikust kodust. Tema vara rändas hoopis Hansabankale.

Ärimehele kuulus maja Riias, 1530 ruutmeetrine maalapp ning viie abihoonega kinnistu, vahendas Newsru. Ärimehe varale korraldati oksjon. Ärimees ise jääb tõenäoliselt tuleval aastal Läti rikkaimate inimeste topis välja. Oksjoni aga saatis ebaedu ning ühtegi eelnimetatud varadest huvi täieliku puudumise tõttu müüa ei õnnestunud.

Eksmiljonär ise on aga oksjoni läbikukkumisest hämmingus, kuna kinnisvara pandi oksjonile tunduvalt alla selle tegeliku väärtuse. Kogu kupatuse oleks huviline kätte saanud 378 200 latiga (8,3 miljoni krooniga). Pangale läinud vara aga ei kustutanud ärimehe võlgasid finantsasutuse ees.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. October 2008, 16:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing