Nordea: laenupoliitikat pole muudetud

Liis Kängsepp 09. oktoober 2008, 16:24

Nordea korporatiivpanganduse juhi
kohusetäitja Peter S. Treialti sõnul jätkab pank endise laenupoliitikaga ning
seda pole muudetud.

"See tähendab, et laenuandmisel hindame ettevõtte rahavoogu (võimet laene tagastada, tagatisi ning ettevõtte tegevuse tugevust) ning teisi tegureid nagu juhtkond ning turu üldine olukord," selgitas Treialt. "Eurotoetuste andmine ei ole laenu andmisel ainsaks argumendiks, kuid kindlasti on see toetav asjaolu, mis parandab ettevõtte finantsnäitajaid ning võimekust hakkama saada."

"Eurotoetusega laenutaotlejate hulk suurenenud pole ning üldiselt on see arv üsna väike, kuna Eesti eurotoetuste programmidele vastavalt saavad ettevõtted investeeringuteks piiratud summades toetust," ütles Treialt. "Peamiselt on eurotoetustega laenutaotlejate tegevusalaks põllumajandussektor."


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2008, 17:57
Otsi:

Ava täpsem otsing