22. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna Vesi teatas tulemused

Tallinna Vesi teatas täna oma kolmanda kvartali tulemused, mille kohaselt kasvasid nii müügitulu kui ka kasum.

Kolmanda kvartali müügitulu kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 33,6 protsendi võrra 225,3 miljoni kroonini. Puhaskasum kasvas 88,4 miljonile kroonile, mis on eelmise aasta kolmanda kvartaliga võrreldes üle 15 protsendi enam.

Üheksa kuu lõikes kasvas müügitulu 550,4 miljonilt kroonilt 2007. aastal 670,4 miljonile kroonile selle aasta jooksul. Puhaskasum kasvas 203,1 miljonile kroonile, mis on 3,7 protsenti eelmise aasta sama perioodi tulemusest enam.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt