Obama võit toob ennustajale iga 10 krooni pealt krooni

Mait Jüriado 31. oktoober 2008, 20:11

Ameerika presidendivalimistele panustamine
käib kihlveokontorites täie hooga. Kihlveokontorid on veendunud, et võidab Obama
- nii näitavad koefitsiendid.

Obama võit toob keskmiselt iga kümne kroonise panuse kohta tagasi ühe krooni. Koefitsiendid on erinevates kihlveokontorites 1.06-1.13, ehk iga kümne kroonise panuse kohta võib teenida 60 senti kuni üks kroon kolmteist senti. Kõige suuremat koefitsienti pakub hetkel Betdaq (koefitsient 1.13) ning madalaimat Sportingbet (koefitsient 1.06).

McCainile panustajad teeniksid aga hulga rohkem. Kihlveokontorid pakuvad isegi üle kaheksa kordset teenistust. Kihlveokontorid maksavad McCaini võidu puhul tagasi kuus pool kuni kaheksa korda suurema summa. Koefitsiendid on 6,0-8,6 olenevalt kontorist. Kõrgeimat "tootlust" pakub Betfair (koefitsient 8,6) ning madalaimat Betdirect (koefitsient 6).

Obama võidukoefitsiendid on järk-järgult tõusnud. Kuu aega tagasi sai Obama võidule panustaja raha tagasi veel topeltkoguse. Presidendivalimiste algusfaasis, mil kandideeris Hillary Clinton, isegi seitsme kordselt.

McCaini šansid on halvenenud viimase kuu ajaga kihlveokontorite arvates drastiliselt. Kuu aega tagasi sai kümne kroonise panusega tagasi 25 krooni, nüüd aga veidi üle 80 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 12:09
Otsi:

Ava täpsem otsing