Endine professor: Obama on ju pigem konservatiiv

Kertu Ruus 04. november 2008, 18:53

Washingtonis valimisjärjekorras ootav
69aastane endine antropoloogiaprofessor Leedon Lefferts kinnitas Äripäevaga
vesteldes, et Barack Obama poolt hääletamine näitab pigem konservatiivsust.
"Just Obama on ju vastutustundliku valitsuse esndaja," märkis mees. "Tema
kulutab meie raha arukalt."

Leffertsiga nõustus ka tema kaaslanna, 64aastane muuseumikuraator Louise Cort. "Obama on intelligentne ja ta pole seda varjanud," sõnas Cort. Mõlemale imponeerib see, et kandidaat ei püüa näida lollim, kui ta tegelikult on, et rahvaga omamehetseda.

Eluaeg demokraate toetanud Lefferts ja Cort ootavad Obamalt võidu korral aastate jooksul palju otseseid pöördumisi rahva poole, nagu oli kunagi kombeks Franklin Rooseveltil, kui too pidas televisioonis oma jutuajamisi rahvaga ehk nn kaminavestlusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. November 2008, 21:51
Otsi:

Ava täpsem otsing