ERR: Eesti Gaas tahab tõsta gaasi hinda kuni 20%

07. november 2008, 08:39

Eesti Gaas tahab tõsta gaasi hinda
eraklientidele 20 protsenti, samas äriklientidele hakkab aasta lõpus gaasi hind
langema - detsembris ja jaanuaris 10% ning veerbruaris või märtsis veel 15%.

"Eesti Gaas kui turgu valitsev ettevõte peab kõiki tarbijaid võrdselt kohtlema ja on selge see, et kui gaasi sisseostu hind langeb, siis peab ta seda ka kõikidele tarbijatele langetama," ütles Konkurentsiamet peadirektor Märt Ots, vahendas ERR.ee.

Eesti Gaas tõstis eraklientidele gaasi hinda viimati umbes kuu aega tagasi. Sõltuvalt tarbimismahust oli hinnatõus 14-38 protsenti. Nüüd on Eesti Gaas konkurentsiametile juba järgmise hinnatõusu taotluse esitanud, mille kohaselt võibki gaasi hind tõusta 2009. aasta kevadel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2008, 14:41
Otsi:

Ava täpsem otsing