Eesti Energia hüvitab voolukatkestusest tekkinud kahju

28. november 2008, 08:47

Möödunud nädala lõpus puhkenud lumetormi
tõttu kauemaks kui 20 tunniks vooluta jäänud tarbijaid ootab Eesti Energia poolt
väike hüvitis.

Eesti Energia maksab kompensatsiooni vastavalt elektrituru seadusele, mis sätestab võrguteenuse kvaliteedinõuded. Lisaks hüvitab Eesti Energia ka otsese varalise kahju, mis oli tingitud elektrikatkestusest, kuid ei hüvita voolukatkestuse tõttu saamata jäänud tulu, kirjutas Virumaa Teataja.

Eesti Energia vähendab 21-48 tundi vooluta olnud tarbijatel järgmise kuu võrgutasu 125 krooni võrra, 48-96 tundi vooluta olnud tarbijatel 250 ja veelgi kauem elektrita läbi ajanud klientidel 375 krooni võrra.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2008, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing