AUTOD: BMW sportlik off-road sedaan-kupee

Sven Tallo 05. jaanuar 2009, 18:52

Automedia spioonifotograafide objektiivi
ette jäi BMW uusim mudel X6M.

Olgugi et BMW ikka veel ei soostu kinnitama, et X6-st tuleb ka M-versioon, osutavad külgmised õhuavad ja neli väljalasketoru siiski sellele, et tolle X6 maneerid pole just malbed. X6 loodi selleks, et pakkuda konkurentsi Porsche Cayenne Turbo S, Mercedes ML63AMG ja teistele võimsatele crossover autodele, tundub aga siiski, et X6 on auto omaette klassist. Ootame, et BMW teataks ametlikult mudelist X6 xDrive M ja et selle müük võiks alata juba 2009. a varasuvel. Kuulujuttude põhjal on autol topeltturboga V8 mootor, mis arendab rohkem kui 500 hj.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 20:55
Otsi:

Ava täpsem otsing