Stora Enso koondas Eestis ligi paarsada inimest

07. jaanuar 2009, 15:21

Stora Enso Viljandi liimpuidutehases ja
Paikuse saeveskis jäi aasta lõpus tööta üle kahesaja inimese.

Kõige enam, 101 inimest koondati Paikuse saeveskist. „Lisaks poolte kokkuleppel koondatud ja need, kelle töölepingud lõpevad jaanuaris,“ täpsustas ASi Stora Enso Timber personalijuht Raivo Hellerma. Paikuse saeveskis töötas enne koondamisi 129 inimest.

Viljandi tehase 67 töötajast koondati 49 töötajat. „Osadel inimestel lõppesid tähtajalised lepingud ning osadega lõpetati töölepingud seadusest tulenevalt poolte kokkuleppel,“ ütles Hellerma ja lisas, et kaks inimest võttis vastu pakkumise jätkata tööd Imavere saeveskis.

Stora Enso gruppi kuuluv metsafirma AS Stora Enso Mets koondas aasta lõpus 121 töötajast 40 töötajat. Stora Enso Timberis ja Stora Enso Metsas töötab praegu kokku 531 inimest. Tippajal, 2004. aastal töötas neis firmades üle poole rohkem ehk 1300 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2009, 18:33
Otsi:

Ava täpsem otsing