Reval Hotels avab esimese hotelli Peterburis

13. jaanuar 2009, 10:48

Reval Hotels avab tänavu oma esimese
hotelli Peterburis, mis nime Sonya sai kirjanik Fjodor Dostojevski teose
järgi.

Reval Hotels alustas laienemist Venemaale inspireerituna maailmakuulsast kirjandusteosest, Fjodor Dostojevski romaanist "Kuritöö ja karistus", mis avaldati 1866. aastal, teatas hotellifirma.

"Soovisime luua midagi täiesti erinevat juba olemasolevate hotellide sekka. Uus hotell saab olema elav ning inspireeriv ning annab külalisele kohese tunnetuse riigist, kus ta viibib," sõnas Reval Hotelsi juht Heikki Vanhanen.

Reval Hotelsi teatel saab Sonyast kaasaegne ja personaalse lähenemisega neljatärnihotell Peterburi südames, Liteny silla ja Neeva jõe läheduses. Hotelli võtmesõnaks on transformatsioon, sama teema on läbiv ka romaanis "Kuritöö ja karistus".

173 toaga Sonya on venepärane alates disainist kuni restorani menüüni. "Pakkudes ehedat vene atmosfääri ja võimsat ning põnevat hotellikogemust, on meie soov luua uus standard Peterburi hotelliturul," sõnas Reval Hotel Sonya tegevdirektor Juris Zudovs.

Sonya valmib koostöös Rootsi arhitektide ning identiteedi konsultantidega firmast Stylt Trampoli, kelle tööde pearõhk on just hotellidel ja restoranidel.

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, kuhu kuulub täna kaheksa hotelli. 2008. aastal avas Reval Hotels kaks uut hotelli, Reval Hotel Elizabete Riias ja Reval Hotel Nerise Kaunases. Reval Hotelsi omanikuks on Norra kinnisvarafirma Linstow.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing