Reval Hotels vahetas Eesti piirkonnajuhi välja

07. september 2009, 14:16

Seni Reval Hotel Olümpia hotellijuhina
töötanud Kaido Ojaperv asub 14. septembrist tööle Reval Hotels hotelliketi Eesti
piirkonnajuhi kohusetäitjana, asendades viis aastat selles ametis olnud Tiina
Reijoneni.

Reijonen läheb seoses elukohavahetusega tööle Soome juhtima Tahko-Chalet puhkekeskust.

Kaido Ojaperv on hotellinduses töötanud 1993. aastast ja alates jaanuarist 2009 juhtinud Reval Hotel Olümpiat. Hotellindus- ning turismindushariduse on ta omandanud Swiss Hotel Management Schoolis Šveitsis Cauxis ning läbi aastate end täiendanud Cornell University PDPs. Ta on osalenud rahvusvahelistes hotelliprojektides Peterburis, Bükis, Varssavis ning Wroclawis.

Tiina Reijoneni sõnul olid tema Reval Hotelsi viis tööaastat täis erialaselt huvitavaid väljakutseid. Tema kinnitusel on teeninduskultuur Eestis noorem kui naabermaades, kuid see on viimaste aastatega kiirelt arenenud ja naabritele järgi jõudnud. Reval Hotelsi sihiks on hoida saavutatut ka edaspidi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing