Parex banka Eesti filiaal meelitas ligi uusi hoiustajaid

03. veebruar 2009, 12:30

Jaanuarikuus kasvas Parex banka Eesti
filiaalis hoiuste arv jõudsalt, teatas ettevõte suhtekorraldaja vahendusel,
selgitades toimunut panga olukorra üldise stabiliseerumisega.

Parex banka Eesti filiaali tegevjuht Eižens Slava ütles, et koos kliendiarvu kasvuga jäi hoiuste maht ligikaudu samale tasemele kui detsembris. „Möödunud aastal suurenes meie kliendibaas koguni 43% ning hoolimata raskest majanduslikust olukorrast Balti riikides oleme ka jaanuari jooksul suutnud klientide arvu Eestis kasvatada,“ kommenteeris Slava.

Lisaks on Parex banka Eesti filiaal möödunud aasta detsembri algusest alates 582 hoiuselepingut ka pikendanud.

Parex banka Eesti filiaalis läbi viidud detailse kuluanalüüsi tulemusel on mõnes valdkonnas vähendatud kulutusi kuni poole võrra. Vastavad otsused võeti vastu ja hakkasid kehtima jaanuaris. Kulude kokkuhoid hõlmab peamiselt kontorite administratiiv- ja transpordikulutusi.

Parex banka pakub universaalseid pangateenuseid kogu Balti regioonis, SRÜ riikides ja Saksamaal, Šveitsis ning Rootsis. Alates möödunud aasta 5. detsembrist 2008 omab riiklik Läti hüpoteegi- ja maapank enamikku Parex banka aktsiaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing