Parex banka Eesti filiaali juhib Sofia Krist

05. märts 2009, 11:46

Parex banka määras märtsi alguses Eesti
filiaali tegevjuhiks Sofia Kristi ja ootab sellele
Finantsinspektsiooni ning Läti finants- ja kapitalituru komisjoni
kinnitust, teatas pank.

Parex banka Eesti filiaali endine tegevjuht Eižens Slava otsustas pangatöölt lahkuda.

Parex banka klienditeeninduse-, institutsionaal- ja privaatpanganduse asepresident Gatis Kokins teatas, et panga juhatus jääb järjest rohkem lootma kohalikele töötajatele ning plaanib loobuda põhimõttest, et välisharusid ja tütarettevõtteid juhatavad lätlased.

„Kui Parex banka rahvusvahelisest võrgustikust tekib lojaalseid ja oskuslikke töötajaid, toetame hea meelega nende edasist arengut ettevõttes ning usaldame neile ka kõige vastutusrikkamaid ameteid. Sama on olukord ka Parex Grupi ettevõtetega Leedus, kus juhtkond koosneb kohalikest töötajatest,“ kommenteeris Kokins.

Sofia Krist on töötanud Parex Pangas alates 2004. aasta aprillist, alustades oma karjääri ärikliendihaldurina. 2006. aasta septembris määrati Krist suurkliendi üksuse juhiks. Hiljem on Krist töötanud mitmetel erinevatel positsioonidel ning olnud ka Parexi Eesti filiaali tegevjuhi kohusetäitja. Kuni märtsikuuni töötas Sofia Krist müügi- ja klienditeeninduse direktorina.

Enne Parexit töötas Krist erinevatel ametikohtadel Swedbankis. Tal on bakalaureusekraad Tallinna Ülikoolist ning magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist.

Parex banka Eesti filiaal tegutseb Tallinnas alates 2004. aastast. 2007. aastal avati uus täisteenusega klienditeeninduskeskus Narvas, 2008. aasta juulikuus Tartus ja augustis Tallinnas Lasnamäel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing