Suurärimehel kahtlus oma Porsche varguse lavastamises

05. märts 2009, 07:51

Ettevõtjana sadu miljoneid kroone teeninud
Tallinna ärimees Aleksei Morozov võis lavastada kind shy;lustusraha saamiseks
oma Porsche maasturi varguse, kahtlustavad uurijad.

Kriminaalse maailma tundjate ennustus, et varem laia elustiili poolest tuntud ettevõtjad võivad majandusraskuste tõttu hakata kuritegusid kavandama, võib täide minna. Seda näitab Eesti ühe tuntuma vene ärimehe, kunagise suure kütusefirma Saurix Petroleum juhi, 41aastase Aleksei Morozovi vahistamine kahtlustusega, et ta organiseeris oma 900 000 krooni väärt linnamaasturi Porsche Cayenne varguse, kirjutas Postimees.

Kas seni plekitu mainega ärimees ka tegelikult kuriteos süüdi on, otsustab kohus. Ometi räägivad juba kolmandat kuud väidetavat kuritegu lahkavad uurijad praegu väga selgelt kahtlustest, mille tõttu luksusliku elustiiliga harjunud Morozovit ühest arestikambrist teise sõidutatakse ja üle kuulatakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 12:21
Otsi:

Ava täpsem otsing