AUTOD: Porsche ikooni taassünd

Sven Tallo 14. jaanuar 2009, 20:49

Automedia spioonifotograafide objektiivi
ette jäid esimesed ülesvõtted järgmise põlvkonna Porsche 911st, tuntud mudel 998
nime all, mis 2011. a vahetab välja praeguse mudeli.

Mõned varasemad teated meedias panid uskuma, et tegu on uue 911 Turboga, aga neilt fotodelt on näha, et õhuvõtuavad tagumiste rataste ees on tegelikult võltsid, nagu on ka tohutu suur tagatiib, mis peab varjama tavalise 911 hoopis väiksemat spoilerit. Praeguse mudeliga võrreldes on esituled püstisemas asendis ja küljepeegild on liikunud akna nurga juurest ukse peale. Ärge laske end eksitada tagatuledest – need on pelgalt ajutised. Järgmise põlvkonna 911 mudelil on sama põikiasetusega kuuesilindriline mootor (kindlasti võimsam kui praegune) ning uus PDK kahe siduriga käigukast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 07:51
Otsi:

Ava täpsem otsing