Margus Reinsalu parandab Eesti mainet

11. märts 2009, 16:12

Veebilehelt PRWeb avaldab hulga
positiivseid uudiseid Eesti kohta, mis on seotud suurärimees Margus Reinsalu
firma KC Grupiga. Reinsalu sõnul on antud juhul tegu Eesti maine
tõstmisega laias maailmas.

KC Grupp ja Corpore avaldasid eile veebilehel PRWeb uudise, milles KC Grupp õnnitleb Eesti sportlasi Mikk Pahapilli ja Ksenija Baltat Torinos toimunud sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitmise puhul.

"Antud juhul on tegemist Eestit puudutavate positiivsete uudiste vahendamisega maailmapressi selleks, et tõsta Eesti mainet laias maailmas, kommunikeerida paremini Eestis toimuvat ja, et välisinvestoritel oleks selgem ettekujutus Eestist," kommenteeris Reinsalu.

Reinsalu tõi välja, et lisaks Eesti sportlaste õnnitlemise uudisele on KC Grupi kulu ja kirjadega avaldatud PRWeb-is uudised: Margus Reinsalu: ülemaailmne majanduskriis ei ähvarda Eesti krooni; GP2 Team vormeltiim Racing Engineering reklaamib Eesti spordijooki Fat Burner; Uurides majanduskriisi Eestis: Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas ja KC Grupi omanik Margus Reinsalu nõustuvad, et Brüsselist vaadates ei tundu Eesti olukord kõige halvem; samuti õnnitleb KC Grupp Andrus Veerpalu Libereci MM-võistluste võidu puhul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. July 2009, 07:49
Otsi:

Ava täpsem otsing