Tallinna Küte: raskel ajal ei lase inimesed võlal tekkida

18. märts 2009, 15:17

Tallinna Kütte turundus- ja
kommunikatsiooniosakonna juhataja Olga Petrova sõnul hoiavad inimesed rasketel
aegadel pigem teiste kulutuste arvelt kokku, kui jätavad kommunaalarved
maksmata.

„Soojuseteenus on esmavajalik ning rasketel aegadel inimesed pigem hoiavad teistelt kuludelt kokku ning ei lase kommunaalvõlal kasvada,“ kinnitas Petrova. Tema sõnul ei ole võlgade üldpilt võrreldes kuu aja taguse ajaga oluliselt muutunud. „Pikaajaliste võlgade summa on ikka vähenemistendentsis,“ märkis Petrova.

Nii nagu Eesti Energia, nii ka Tallinna Küte ei pea eraldi arvestust korteriühistute võlgade osas, kuid lühiajaliste nõudmiste osakaal tervikuna püsib Petrova sõnul viimaste kuude tasemel, mis näitab Tallinna Kütte klientide rahuldavat maksedistsipliini.

Äripäev uuris, kas kuuldused korteriühistute raskenenud olukorrast ja võlgnevuste suurenemisest teenusepakkujate ees peavad paika.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2009, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing