Ingman laiendab haaret Valgevenesse

12. mai 2009, 10:20

Soome ettevõte Ingman Ice Cream Oy Ab on
jõudnud kokkuleppele ühisettevõtte loomises Valgevene ettevõttega OJS
Rumjantsevskoje, mis kuulub Valgevene Gomeli oblasti omavalitsusele. Uue
ettevõtte nimi on Ingman Moroþenoe ning see hakkab tegutsema laiendatavas Gomeli
jäätisetehases.

Gomeli jäätisetehas on praegu Valgevene turul olulisel positsioonil, teatas ettevõte.

Ingman Ice Cream Oy Ab on oma tegevust viimastel aastatel oluliselt laiendanud Baltimaadesse. Valgevenesse laienemine võimaldab Ingmanil oma turupositsiooni ja juhtimisressursse paremini ära kasutada, et haarata suurem osa Valgevene turust. Ettevõte on Valgevenes praegu suuruselt neljas jäätisetootja ning selles töötab umbes 170 inimest.

„Praegu on Ingmani peamised turud Soome, Rootsi, Eesti, Läti ja Leedu. Seega on Valgevenesse laienemine geograafiliselt hästi põhjendatud otsus ning see toetab meie kasvustrateegiat. Hea meel on teatada kontserni laienemisest uutesse turupiirkondadesse just nüüd, kui Ingman Ice Cream tähistab oma 80. aastapäeva,” märkis Ingman Ice Cream Oy Ab tegevdirektor Peter Ingman.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2009, 10:20
Otsi:

Ava täpsem otsing